Ga direct naar inhoud

Dit is onze Missie

NN Advocaten hanteert naast de kernwaarden vanuit de Nederlandse Orde van Advocaten drie belangrijke uitgangspunten in haar praktijk:


Professioneel

De advocaten van NN Advocaten kunnen zich meten met de beste advocaten in de markt. Hun praktijkervaring, opleiding(en) en onderlinge samenwerking zorgen voor deskundige advisering en belangenbehartiging. Als er specialistische kennis of ervaring ontbreekt, wordt gebruik gemaakt van een uitstekend netwerk van externe deskundigen.


Pragmatisch

NN Advocaten is servicegericht. Het bereiken van oplossingen voor de cliënt staat centraal. Daarvoor is creativiteit nodig en wordt niet alleen gekeken naar het juridisch gelijk. Een mentaliteit van ‘roadmaps, geen roadblocks’ op de weg naar een goede, snelle en praktische oplossing van het probleem. 


Proactief

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom werkt NN Advocaten nauw samen met de afdelingen Legal en de Business Units van Nationale-Nederlanden en wordt veel gedaan aan kennisdeling. Daardoor worden juridische kansen en bedreigingen zo vroeg mogelijk herkend en opgepakt.